Kiaulienos kepsnys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Kiaulienos kepsnys

Kepsnys - tai storas keptos mėsos gabalas. Kiaulienos kepsniui kepti naudokite tik šviežią mėsą. Mėsą reikia supjaustyti stambiais gabalais skersai pluošto, pagardinti prieskoniais ir iškepti. Kepkite kepsnius ant įkaitusios sausos ketaus keptuvės arba grilio keptuvės aukštoje temperatūroje ir be dangčio. Per tą laiką mėsa įgaus storą plutelę, kuri patikimai "užsandarins" viduje esančias sultis.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
131 kcal.
Baltymai
20 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaulienos kepsnys Žingsnis 1
Pagardinkite kiaulieną prieskoniais. Mėsos gabalėlius pabarstykite druska ir šviežiai maltais juodaisiais pipirais. Apšlakstykite augaliniu aliejumi, sudėkite į lėkštę ir palikite 10 minučių pailsėti.

Žingsnis 2

Kiaulienos kepsnys Žingsnis 2
Kepkite kepsnius ant grotelių. Įkaitinkite grilio keptuvę ir sudėkite ant jos mėsos gabalėlius. Šalia sudėkite česnako skilteles, bet prieš tai išspauskite jas peiliu. Kepkite kiaulienos kepsnius po 30 sekundžių iš kiekvienos pusės. Per tą laiką susidarys plutelė, kuri neleis iš mėsos ištekėti sultims. Sumažinkite ugnį ir kepkite mėsą po 3 minutes iš kiekvienos pusės, spausdami ją prie keptuvės paviršiaus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos