Publikavimo data: 2025-08-20
Kiaulienos kepsnys
Sotus ir aromatingas naminis patiekalas visai šeimai.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 2
Morkas ir svogūnus supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 3
Kepkite mėsą įkaitintoje keptuvėje su šaukštu augalinio aliejaus, kol apskrus.
Žingsnis 4
Į mėsą sudėkite svogūnus ir morkas, sumažinkite ugnį ir kepkite, kol svogūnai taps auksinės spalvos.
Žingsnis 5
Įpilkite 1 puodelį vandens, įberkite prieskonių, druskos ir pipirų ir uždengę dangčiu troškinkite 30 minučių.
Žingsnis 6
Bulves nulupkite ir supjaustykite dideliais kubeliais.
Žingsnis 7
Perkelkite į keptuvę su mėsa, įpilkite du šaukštus pomidorų pastos, stiklinę vandens, viską išmaišykite ir palikite troškintis po dangčiu 20-30 minučių.
Žingsnis 8
Po 30 minučių pamaišykite, patikrinkite, ar bulvės paruoštos.
Kategorijos