Kiaulienos kepsnys oro kepsninėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Kiaulienos kepsnys oro kepsninėje

Bet kokią patirtį turintis virėjas aerogrillyje gali paruošti kiaulienos kepsnį. Pakanka turėti prietaisą ir žinoti keletą subtilybių. Yra tik dvi taisyklės: pasirinkti kokybišką mėsą ir gerai ją pamarinuoti. Geriausias ir kokybiškiausias kepsnys gaunamas iš kiaulienos sprandinės. Gabalėlius reikėtų pjaustyti skersai pluošto 2-2,5 cm storio, tuomet mėsa keps tolygiau. Galite pasigaminti bet kokį marinatą, tačiau mėsa turi jame gerai įsigerti. Optimalus marinavimo laikas - 4-5 valandos, o jei norite intensyvesnio skonio, marinuokite per naktį.
Gaminimo laikas
270 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
170 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.07/5 (28 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaulienos kepsnys oro kepsninėje Žingsnis 1
Paruoškite daržovių marinatą. Svogūnus ir pomidorus supjaustykite atsitiktiniais gabalėliais, sudėkite į maišytuvo dubenį, įberkite druskos, maltų pipirų, bazilikų ir lauro lapų. Sumalkite, kol pasidarys tyrelė.

Žingsnis 2

Kiaulienos kepsnys oro kepsninėje Žingsnis 2
Marinuokite kiaulienos kepsnius. Sudėkite mėsos gabalėlius į gilų dubenį, užpilkite daržovių marinatu ir išmaišykite. Dėkite į šaldytuvą mažiausiai 4 valandoms.

Žingsnis 3

Kiaulienos kepsnys oro kepsninėje Žingsnis 3
Kepkite kepsnius oro kepsninėje. Padėkite oro grilio groteles aukštyn kojomis, paskirstykite mėsos gabalėlius, įjunkite prietaisą į 250 laipsnių temperatūrą ir kepkite 10 minučių. Tada sumažinkite temperatūrą iki 220 laipsnių ir palikite dar 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos