Publikavimo data: 2024-10-12
Kiaulienos kepsnys su daržovėmis
Interneto puslapiuose galima rasti daugybę naujų receptų iš kiaulienos, tačiau kiaulienos kepsnio su daržovėmis receptas yra klasikinis, laiko patikrintas ir kiekvienam iš mūsų pažįstamas nuo vaikystės. Sultingi, minkšti kiaulienos gabaliukai sultingame sultinyje puikiai dera su aromatingu paprikų, bulvių, svogūnų ir morkų skoniu. Česnakai, prieskoniai ir šviežios žolelės šiam patiekalui suteikia pikantiško ir nuostabaus skonio.
Žingsnis 1
Kiaulieną supjaustykite nedideliais gabalėliais, sudėkite į katilą su įkaitintu augaliniu aliejumi ir kepkite, kol paruduos. Svogūną supjaustykite į keturias dalis, morkas ir saldžiąją papriką supjaustykite nedideliais strypeliais ir sudėkite į katilą su mėsa.
Žingsnis 2
Daržoves ir mėsą troškinkite uždengę uždengtu dangčiu 10 minučių, retkarčiais pamaišydami. Bulves supjaustykite griežinėliais ir suberkite į katilą, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite pipirais ir įmeskite mažais gabalėliais supjaustytą česnaką.
Žingsnis 3
Viską gerai išmaišykite ir troškinkite uždengę dangčiu dar 10 minučių. Tada į katilą supilkite vandenį, kad apsemtų visus ingredientus. Viską troškinkite, kol mėsa bus paruošta (maždaug 30-40 minučių). Nukelkite indą nuo ugnies ir suberkite žoleles.
Kategorijos