Publikavimo data: 2024-05-15
Kiaulienos kepsnys su kaulu
Žingsnis 1
Nedideliame dubenėlyje sumaišykite alyvuogių aliejų, citrinos sultis, sutrinkite 2 skilteles česnako ir suberkite pipirų mišinį. Gautą marinatą išmaišykite ir leiskite jam šiek tiek pritraukti.
Žingsnis 2
Mėsą su kaulu šiek tiek papurtykite smeigtuku, kad šiek tiek prasiskverbtų skaidulos ir mėsa geriau marinuotųsi bei būtų aromatingesnė. Stenkitės kepsnių nesuplėšyti, kad neišsiskirtų sultys. Aptepkite išmuštą mėsą marinatu, uždenkite maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą 20 minučių.
Žingsnis 3
Išimkite marinuotą mėsą iš šaldytuvo ir perkelkite į įkaitintą keptuvę be aliejaus arba kepsninę. Kepkite kepsnius ant grotelių po 4 minutes iš kiekvienos pusės, kol paruduos.
Kategorijos