Kiaulienos kepsnys su kaulu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Kiaulienos kepsnys su kaulu

Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
369 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
33 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.58/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaulienos kepsnys su kaulu Žingsnis 1
Nedideliame dubenėlyje sumaišykite alyvuogių aliejų, citrinos sultis, sutrinkite 2 skilteles česnako ir suberkite pipirų mišinį. Gautą marinatą išmaišykite ir leiskite jam šiek tiek pritraukti.

Žingsnis 2

Kiaulienos kepsnys su kaulu Žingsnis 2
Mėsą su kaulu šiek tiek papurtykite smeigtuku, kad šiek tiek prasiskverbtų skaidulos ir mėsa geriau marinuotųsi bei būtų aromatingesnė. Stenkitės kepsnių nesuplėšyti, kad neišsiskirtų sultys. Aptepkite išmuštą mėsą marinatu, uždenkite maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą 20 minučių.

Žingsnis 3

Kiaulienos kepsnys su kaulu Žingsnis 3
Išimkite marinuotą mėsą iš šaldytuvo ir perkelkite į įkaitintą keptuvę be aliejaus arba kepsninę. Kepkite kepsnius ant grotelių po 4 minutes iš kiekvienos pusės, kol paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos