Publikavimo data: 2025-08-20
Kiaulienos kepsnys su kaulu
Sultingas mėsos gabalas nepaliks abejingo nė vieno vyro.
Žingsnis 1
Įtrinkite kiaulienos gabalą mėsos prieskoniais ir druska (galite palikti taip per naktį arba iš karto pradėti kepti). Į įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus ir kepkite kiaulieną ant didelės ugnies, kol ji taps auksinė (maždaug po dvi minutes iš kiekvienos pusės), kad neišbėgtų sultys. Tada sumažinkite kaitrą iki vidutinės ir kepkite po dangčiu apie 7 minutes iš kiekvienos pusės. Priklausomai nuo to, kaip norite, kad ji būtų iškepusi.
Žingsnis 2
Kepu, kol visiškai iškepa. Jei norite sultingesnio gabalėlio arba gabalėlio su krauju, laikykite po dangčiu trumpiau.
Žingsnis 3
Tai padaryta. Gero apetito.
Kategorijos