Kiaulienos kepsnys su kaulu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Kiaulienos kepsnys su kaulu

Sultingas mėsos gabalas nepaliks abejingo nė vieno vyro.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
259 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
21 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Kiaulienos kepsnys su kaulu Žingsnis 1
Įtrinkite kiaulienos gabalą mėsos prieskoniais ir druska (galite palikti taip per naktį arba iš karto pradėti kepti). Į įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus ir kepkite kiaulieną ant didelės ugnies, kol ji taps auksinė (maždaug po dvi minutes iš kiekvienos pusės), kad neišbėgtų sultys. Tada sumažinkite kaitrą iki vidutinės ir kepkite po dangčiu apie 7 minutes iš kiekvienos pusės. Priklausomai nuo to, kaip norite, kad ji būtų iškepusi.

Žingsnis 2

Kiaulienos kepsnys su kaulu Žingsnis 2
Kepu, kol visiškai iškepa. Jei norite sultingesnio gabalėlio arba gabalėlio su krauju, laikykite po dangčiu trumpiau.

Žingsnis 3

Kiaulienos kepsnys su kaulu Žingsnis 3
Tai padaryta. Gero apetito.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, kiaulienos patiekalai, paprastai, aštriai, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, kepsniai, kiaulienos kepsniai, Naujųjų metų išvakarių šventė, be įprastų alergenų, namų receptai, receptų knyga, kiaulienos vakarienė

Kategorijos