Kiaulienos kepsnys su kaulu džiūvėsėliuose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Kiaulienos kepsnys su kaulu džiūvėsėliuose

Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
295 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Kiaulienos kepsnys su kaulu džiūvėsėliuose Žingsnis 1
Švelniai apskrudinkite mėsą, kad šiek tiek prasiskverbtų skaidulos. Tada kepsniai geriau pasisavins prieskonių aromatą ir bus minkštesni. Stenkitės, kad iš mėsos neišbėgtų sultys. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 2

Kiaulienos kepsnys su kaulu džiūvėsėliuose Žingsnis 2
Į dubenį įmuškite 2 kiaušinius ir išplakite iki vientisos masės, įberkite žiupsnelį druskos ir prieskonių. Į kitą dubenį supilkite džiūvėsėlius. Pirmiausia įmerkite kepsnius į kiaušinius, o tada apvoliokite džiūvėsėliuose.

Žingsnis 3

Įkaitinkite keptuvę, patepkite ją aliejumi ir sudėkite mėsą. Kepkite kepsnius iš abiejų pusių 20 minučių ant silpnos ugnies po dangčiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, kiaulienos patiekalai, paprastai, aštriai, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, kepsniai, kiaulienos kepsniai, Naujųjų metų išvakarių šventė, be įprastų alergenų, namų receptai, receptų knyga, kiaulienos vakarienė

Kategorijos