Publikavimo data: 2024-05-15
Kiaulienos kepsnys su kaulu džiūvėsėliuose
Žingsnis 1
Švelniai apskrudinkite mėsą, kad šiek tiek prasiskverbtų skaidulos. Tada kepsniai geriau pasisavins prieskonių aromatą ir bus minkštesni. Stenkitės, kad iš mėsos neišbėgtų sultys. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 2
Į dubenį įmuškite 2 kiaušinius ir išplakite iki vientisos masės, įberkite žiupsnelį druskos ir prieskonių. Į kitą dubenį supilkite džiūvėsėlius. Pirmiausia įmerkite kepsnius į kiaušinius, o tada apvoliokite džiūvėsėliuose.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę, patepkite ją aliejumi ir sudėkite mėsą. Kepkite kepsnius iš abiejų pusių 20 minučių ant silpnos ugnies po dangčiu.
Kategorijos