Publikavimo data: 2024-03-26
Kiaulienos kepsnys su kiauliena
Stir-fry yra ne patiekalas, o maisto gaminimo būdas. Pagrindinė jos sąlyga - gili keptuvė, didelis karštis, nuolatinis maišymas ir greitas gaminimas. Taip mėsa spėja suminkštėti, o daržovės išsaugo naudingąsias medžiagas, ryškią spalvą, išlieka sultingos ir traškios. Išbandykite gaminti stir-fry su kiauliena ir daržovėmis sojų padaže ir pradžiuginkite save bei savo artimuosius!
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite 1-2 cm storio riekelėmis.
Žingsnis 2
Išimkite iš paprikos sėklas. Minkštimą supjaustykite juostelėmis.
Žingsnis 3
Brokolius padalykite į mažus žiedynus.
Žingsnis 4
Baklažaną supjaustykite atsitiktiniais gabalėliais.
Žingsnis 5
Įkaitinkite keptuvę su trupučiu augalinio aliejaus. Kepkite mėsą ant didelės ugnies, greitai apversdami, kol lengvai paruduos, apie 5 minutes.
Žingsnis 6
Į pusiau išvirtus kiaulienos gabalėlius sudėkite supjaustytas daržoves, šiek tiek pasūdykite ir pagal skonį įberkite mėgstamų prieskonių. Maišydami kepkite daržoves, kol išvirs.
Žingsnis 7
Galiausiai supilkite sojų padažą ir sudėkite perpus perpjautus vyšninius pomidorus, nuolat maišydami. Kai pomidorai sustings, nukelkite nuo ugnies ir patiekalas bus paruoštas.
Kategorijos