Kiaulienos kepsnys su Provanso žolelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Kiaulienos kepsnys su Provanso žolelėmis

Kuo paprasčiau, tuo geriau. Šis principas 100 proc. tinka kepsnių kepimui. Raktas į gero kepsnio sėkmę - kokybiška ir labai, labai šviežia mėsa. Ji niekada neturėtų būti užšaldyta arba laikoma šaldytuve ilgiau nei 6-10 valandų. Mėsa, sviestas, druska ir keli prieskoniai - tai viskas, ko reikia geram kepsniui.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
287 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
25 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.1/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Kiaulienos kepsnys su Provanso žolelėmis Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite į 4 vidutinio storio gabalėlius pluošto kryptimi. Gabaliukai turi būti maždaug vienodo dydžio.

Žingsnis 2

Kiaulienos kepsnys su Provanso žolelėmis Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę ir joje ištirpinkite gabalėlį sviesto. Kepkite kepsnius iš abiejų pusių 5-7 minutes ant vidutinės ugnies. Baigiant kepti įberkite druskos, rozmarino šakelę ir Provanso žolelių mišinį.

Žingsnis 3

Kiaulienos kepsnys su Provanso žolelėmis Žingsnis 3
Išimkite kepsnius iš keptuvės ir sudėkite į plačias lėkštes. Leiskite jiems pailsėti 3-5 minutes ir iškart patiekite. Labai svarbu, kad patiekiama mėsa būtų labai karšta.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, kiaulienos patiekalai, paprastai, aštriai, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, kepsniai, kiaulienos kepsniai, Naujųjų metų išvakarių šventė, be įprastų alergenų, namų receptai, receptų knyga, kiaulienos vakarienė

Kategorijos