Kiaulienos kepsnys su rozmarinu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Kiaulienos kepsnys su rozmarinu

Kiaulienos kepsnys - tikri vyriški pietūs, kurie pasotins organizmą ir suteiks daug energijos. Kepsniui rinkitės kiaulienos sprandinę, ji yra gana minkšta ir riebi. Dėl rozmarino mėsa įgaus neįtikėtiną aromatą ir atskleis savo skonį. Palaikius mėsą marinate, ją reikia apkepti ant karštos sausos keptuvės. Gausite tikrą restorano patiekalą, kurį galėsite drąsiai patiekti svečiams. Mažiausiai prieskonių, mažiausiai pastangų ir laiko - kas gali būti geriau?
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
384 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
36 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaulienos kepsnys su rozmarinu Žingsnis 1
Paruoškite marinatą. Paimkite nedidelį dubenėlį, supilkite į jį alyvuogių aliejų, įberkite rozmarino. Išmaišykite.

Žingsnis 2

Kiaulienos kepsnys su rozmarinu Žingsnis 2
Marinuokite mėsą. Apšlakstykite kiaulienos gabalėlius marinatu ir palikite 20 minučių. Tuomet 1 minutę švelniai pamuškite mėsą pirštais, kad prieskoniai geriau įsigertų.

Žingsnis 3

Kiaulienos kepsnys su rozmarinu Žingsnis 3
Apkepkite kepsnius. Įkaitinkite keptuvę ir sudėkite kiaulienos gabalėlius. Kepkite po 1-2 minutes iš kiekvienos pusės, kol taps traškūs. Sumažinkite kaitrą iki vidutinės ir kepkite kepsnius po 5 minutes iš kiekvienos pusės, kol iškeps. Pagardinkite druska ir pipirais. Perkelkite kiaulienos kepsnius į lėkštę ir palikite 5 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos