Publikavimo data: 2025-08-17
Kiaulienos kotletai
Patiekalas gaunasi beprotiškai skanus ir sotus. Paprastai ir greitai paruošta kiaulienos nugarinė yra idealus pasirinkimas, vos 3-4 minutės iš kiekvienos pusės, o ant stalo - sultinga, minkšta mėsa su traškia plutele.
Žingsnis 1
Kiaulienos nugarinę nuplaukite ir supjaustykite 3 cm storio griežinėliais.
Žingsnis 2
Išplakite per maišelį iki 1 cm storio. Pagardinkite druska, pipirais ir palikite 20 minučių pailsėti.
Žingsnis 3
Paruoškite tris gilias lėkštes su miltais, kiaušiniais su druska, džiūvėsėliais. Mėsą po vieną merkite į lėkštes ir dėkite ant įkaitintos keptuvės su aliejumi.
Žingsnis 4
Kepkite iš abiejų pusių 3-4 minutes, kol taps auksinės spalvos. Dėkite ant lėkštės su popieriniu rankšluosčiu arba servetėle, kad susigertų aliejaus perteklius.
Kategorijos