Publikavimo data: 2024-06-24
Kiaulienos kotletai iš pusgaminių
Papasakosiu jums mažą gudrybę, kaip paruošti skanius ir sultingus kiaulienos kotletus. Kad kotletai būtų skanūs ir nebrangūs, nusipirkite kiaulienos kotletų mėsos ir namuose ją sumalkite mėsmale. Apie 0,5 kg. išskobkite į maišelius ir užšaldykite. Jei reikia, paimkite vieną maišelį maltos mėsos ir pradėkite gaminti.
Žingsnis 1
Pamirkykite duoną vandenyje ir išspauskite.
Žingsnis 2
Svogūną sutarkuokite stambia tarka ir sudėkite į maltą mėsą.
Žingsnis 3
Į maltą mėsą įmuškite kiaušinius, įberkite pipirų, druskos ir gautą duonos masę, tada tolygiai išmaišykite, kad gautųsi švelni vientisa masė.
Žingsnis 4
Formuokite nedidelius paplotėlius ir kiekvieną apvoliokite miltuose.
Žingsnis 5
Į įkaitintą keptuvę įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir sudėkite kotletus.
Žingsnis 6
Kepkite kotletus iš abiejų pusių, kol paruduos.
Kategorijos