Publikavimo data: 2024-02-04
Kiaulienos kotletai orkaitėje receptas
Skanius minkštus kotletus galima kepti ne tik keptuvėje, bet ir orkaitėje. Parengėme jums receptą, pagal kurį pažįstamas patiekalas taps dar minkštesnis ir kartu traškesnis. Viskas priklauso nuo kiaušinio ir pieno tešlos bei apkepo. Taip pat turime gerų naujienų tiems, kurie stengiasi išsiversti be aliejaus: šiam sultingam patiekalui iškepti neprireiks nė lašo aliejaus!
Žingsnis 1
Mėsą nuvalykite, supjaustykite porcijomis ir apskrudinkite. Būkite atsargūs, kad nepažeistumėte mėsos skaidulų. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros.
Žingsnis 2
Įmuškite kiaušinį, sumaišykite su pienu ir išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Mėsą pasūdykite, tada pamerkite į kiaušinio ir pieno mišinį ir apvoliokite džiūvėsėliuose.
Žingsnis 4
Sudėkite kotletus į kepimo indą ir 20 minučių pašaukite į 200 °C įkaitintą orkaitę.
Žingsnis 5
Patiekite paruoštus kotletus su mėgstamu garnyru.
Kategorijos