Pagal šį receptą nuolat gaminame mėsą. Ji būna sultinga ir tiesiog tirpsta burnoje. Kartu su pomidorais ir sūriu ji ypač skani. Tinka sotiems pietums ir maloniai vakarienei su šeima.
Žingsnis 1
Sudėkite mėsos gabalėlius į dubenį ir kiekvieną gabalėlį iš abiejų pusių įtrinkite prieskoniais (druska, džiovintu česnaku, rūkyta paprika ir kitais prieskoniais pagal skonį) su trupučiu sojų padažo. Palikite marinuotis 25-30 minučių.
Žingsnis 2
Nulupkite svogūną ir supjaustykite jį žiedais. Kepkite keptuvėje, kol įgaus auksinę spalvą. Pomidorus supjaustykite apskritimais. Sūrį sutarkuokite ant vidutinės tarkavimo lentelės.
Žingsnis 3
Marinuotą mėsą sudėkite ant aliejumi pateptos kepimo skardos, tada gabalėlius patepkite trupučiu grietinės, išdėliokite svogūnus, pomidorus ir 30 min. pašaukite į 180 °C įkaitintą orkaitę.
Žingsnis 4
Išimkite mėsą, pabarstykite sūriu ir dar 10 minučių pašaukite į orkaitę.