Publikavimo data: 2024-06-15
Kiaulienos kotletai su pomidorais ir sūriu
Pagal šį receptą nuolat gaminame mėsą. Ji būna sultinga ir tiesiog tirpsta burnoje. Kartu su pomidorais ir sūriu ji ypač skani. Tinka sotiems pietums ir maloniai vakarienei su šeima.
Žingsnis 1
Sudėkite mėsos gabalėlius į dubenį ir kiekvieną gabalėlį iš abiejų pusių įtrinkite prieskoniais (druska, džiovintu česnaku, rūkyta paprika ir kitais prieskoniais pagal skonį) su trupučiu sojų padažo. Palikite marinuotis 25-30 minučių.
Žingsnis 2
Nulupkite svogūną ir supjaustykite jį žiedais. Kepkite keptuvėje, kol įgaus auksinę spalvą. Pomidorus supjaustykite apskritimais. Sūrį sutarkuokite ant vidutinės tarkavimo lentelės.
Žingsnis 3
Marinuotą mėsą sudėkite ant aliejumi pateptos kepimo skardos, tada gabalėlius patepkite trupučiu grietinės, išdėliokite svogūnus, pomidorus ir 30 min. pašaukite į 180 °C įkaitintą orkaitę.
Žingsnis 4
Išimkite mėsą, pabarstykite sūriu ir dar 10 minučių pašaukite į orkaitę.
Kategorijos