Publikavimo data: 2025-08-20
Kiaulienos kotletai su slaptu ingredientu
Kiekviena šeimininkė turi savo kotletų gaminimo receptą, aš papasakosiu, kaip juos gaminu iš riebios kiaulienos faršo.
Žingsnis 1
Avižinius dribsnius ir baltą duoną išmirkykite piene ir suminkykite į košę.
Žingsnis 2
Į maltą mėsą įmuškite kiaušinį, sudėkite duonos ir avižinių dribsnių košę, įberkite druskos, juodųjų pipirų, žiupsnelį cukraus ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Suformuokite maltos mėsos kukulius ir apvoliokite juos džiūvėsėliuose (aš juos gaminu taip: džiovintą baltą duoną sutrinu blenderiu).
Žingsnis 4
Dėkite į keptuvę su įkaitintu augaliniu aliejumi ir kepkite ant didelės ugnies iš vienos pusės.
Žingsnis 5
Tada apverskite ant kitos pusės, uždenkite dangčiu ir troškinkite ant silpnos ugnies, kol antroji kotletų pusė paruduos.
Kategorijos