Publikavimo data: 2025-08-17
Kiaulienos kotletai žemės riešutų plutelėje
Kiauliena yra sveiko ir skanaus meniu pagrindas kiekvienam žmogui. Nepaisant daugybės nuomonių apie neigiamą kiaulienos poveikį organizmui, ši mėsa vis dar labai paklausi dėl savo išskirtinio skonio ir švelnios tekstūros. Kiauliena puikiai pasiduoda bet kokiam apdorojimui, todėl iš kiaulienos gaminama daugybė nuostabių patiekalų, kurie gražūs ir vieni, ir su priedais, kurie yra įvairių garnyrų pavidalo.
Žingsnis 1
Atskirame dubenyje suplakite kiaušinius. Mėsą pamirkykite nedideliame miltų kiekyje. Tada ją pamerkite į plaktus kiaušinius ir žemės riešutų džiūvėsėlius.
Žingsnis 2
Įkaitintoje keptuvėje kepkite kotletus po kelias minutes iš abiejų pusių. Po to sudėkite ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų aliejaus perteklius.
Kategorijos