Publikavimo data: 2024-06-13
Kiaulienos kotletas
Kotletus galima gaminti iš bet kokios mėsos. Tačiau universaliausias variantas vis dar yra kiauliena. Jautiena dažnai būna kieta, net ir apkepta, o vištiena - sausa. Tačiau kotletams idealiai tinka kiauliena, nes ši mėsa yra riebi ir mažiau skaidulinga. Pagal šį receptą kotletai iškepa labai greitai. Pažodžiui per kelias sekundes reikia gabalėlius apkepti keptuvėje, ir juos galima patiekti į stalą. Šio paprastumo paslaptis slypi tinkamame mėsos paruošime.
Žingsnis 1
Marinuokite kiaulieną. Paimkite puodą, ant dugno sudėkite kiaulienos sluoksnį. Pabarstykite druska, pipirais, česnaku ir šlakeliu citrinos sulčių. Dėkite kitą sluoksnį ir darykite tą patį. Sluoksniuokite mėsą su prieskoniais, kol bus paruošta visa kiauliena. Dėkite į šaldytuvą per naktį arba 7-9 valandoms.
Žingsnis 2
Paruoškite kiaulienos kotletus. Įkaitinkite keptuvę be aliejaus. Kepkite kotletus iš abiejų pusių po 5-7 sekundes.
Kategorijos