Publikavimo data: 2024-06-13
Kiaulienos kotletas su kaulu
Kiaulienos kotletai su kaulu nesukels sunkumų juos ruošiant. Svarbiausia mėsą gerai apskrudinti ir pamarinuoti. Marinatui galite naudoti mėgstamus prieskonius ir žoleles arba apsiriboti druska ir pipirais. Sojų padažas mėsai suteikia ypatingo pikantiškumo. Naudodami jį būtinai kontroliuokite druskos kiekį, nes jos jau yra padaže. Šviežia nugarinė turi būti vienodos šviesiai rausvos spalvos, mėsos ir lašinių santykis - minimalus, o riebalai - balti.
Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Supjaustykite kiaulieną storais griežinėliais taip, kad kiekvienas gabalėlis turėtų kaulą. Gerai išmuškite virtuviniu plaktuvu, prieš tai mėsą uždengę celofanu.
Žingsnis 2
Pagardinkite mėsą prieskoniais. Apibarstykite kotletų paviršių mėsos prieskoniais, druska ir pipirais. Užpilkite kotletus sojų padažu ir kruopščiai įtrinkite prieskonius. Uždenkite dubenį dangčiu arba maistine plėvele, pasiųskite į bendrą šaldytuvo skyrių bent 2 valandoms. Po to sudėkite mėsą ant kepimo skardos ir 50 minučių pašaukite į orkaitę.
Kategorijos