Publikavimo data: 2024-05-26
Kiaulienos krūtinėlė svogūnų lukštuose
Kiaulienos krūtinėlė yra klasikinis šventės užkandis. Šį patiekalą šventėms ruošia visos amerikiečių šeimos, ir kiekviena šeima turi savo receptą. Kiaulienos krūtininė marinuojama aluje, rūkoma, mirkoma įvairiuose padažuose ir pakabinama šaltoje vietoje. Vienas paprasčiausių ir skaniausių būdų - kiaulienos krūtinėlė svogūnų lukštuose. Svogūnų lukštuose ir prieskoniuose virta mėsa įgauna nepakartojamą skonį ir aromatą ir tiesiog tirpsta burnoje, nepalikdama lygių.
Žingsnis 1
Į didelio puodo dugną sudėkite svogūnų lukštus. Ant jų sudėkite krūtinėlę ir užpilkite vandeniu, kol ji pasieks puodo kraštus. Į puodą suberkite visą druską ir pastatykite ant ugnies. Kai užvirs, virkite ant silpnos ugnies 60 minučių.
Žingsnis 2
Kepimo skardą išklokite folija. Pabarstykite ją mėsos ir grilio prieskoniais ir ant viršaus sudėkite kiaulieną. Ant kiaulienos viršaus pabarstykite prieskonių. Tada suvyniokite krūtininę į foliją ir palikite visiškai atvėsti.
Kategorijos