Kiaulienos krūtinėlės suktinukas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-05

Kiaulienos krūtinėlės suktinukas

Kiaulienos krūtininėje mėsoje yra ne tik riebalų, bet ir daug naudingų mikroelementų. Tarp jų yra A ir B grupės vitaminų, C, E. Mėsoje yra natrio, chromo, kalcio, geležies, fosforo, cinko. Nepaisant to, mitybos specialistai primygtinai rekomenduoja kiaulienos krūtininę valgyti tik porą kartų per mėnesį.
Gaminimo laikas
140 min.
Laikas virtuvėje
90 min.
Kalorijos
389 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
38 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaulienos krūtinėlės suktinukas Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Obuolius ir džiovintas slyvas supjaustykite kubeliais. Grybus kepkite įkaitintoje keptuvėje, kol susidarys auksinė plutelė. Nuimkite nuo kaitvietės. Sumaišykite juos su džiovintomis slyvomis ir obuoliais. Pagardinkite druska ir malta kalendra.

Žingsnis 2

Kiaulienos krūtinėlės suktinukas Žingsnis 2
Suvyniokite krūtinėlės ritinį. Įtrinkite mėsą druska ir pipirais. Sudėkite faršą ir paskleiskite jį ant mėsos. Švelniai susukite ir užriškite virvele. Suvyniokite į foliją ir įdėkite į kepimo indą. Pašaukite į 180 ℃ įkaitintą orkaitę. Kepkite 90 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos