Publikavimo data: 2024-04-05
Kiaulienos krūtinėlės suktinukas
Kiaulienos krūtininėje mėsoje yra ne tik riebalų, bet ir daug naudingų mikroelementų. Tarp jų yra A ir B grupės vitaminų, C, E. Mėsoje yra natrio, chromo, kalcio, geležies, fosforo, cinko. Nepaisant to, mitybos specialistai primygtinai rekomenduoja kiaulienos krūtininę valgyti tik porą kartų per mėnesį.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Obuolius ir džiovintas slyvas supjaustykite kubeliais. Grybus kepkite įkaitintoje keptuvėje, kol susidarys auksinė plutelė. Nuimkite nuo kaitvietės. Sumaišykite juos su džiovintomis slyvomis ir obuoliais. Pagardinkite druska ir malta kalendra.
Žingsnis 2
Suvyniokite krūtinėlės ritinį. Įtrinkite mėsą druska ir pipirais. Sudėkite faršą ir paskleiskite jį ant mėsos. Švelniai susukite ir užriškite virvele. Suvyniokite į foliją ir įdėkite į kepimo indą. Pašaukite į 180 ℃ įkaitintą orkaitę. Kepkite 90 minučių.
Kategorijos