Kiaulienos kukuliai orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Kiaulienos kukuliai orkaitėje

Kukuliai - tai patiekalas iš maltos mėsos. Pagal gaminimo būdus ir naudojamus ingredientus mėsos kukuliai labai panašūs į kotletus. Tačiau esminis šių dviejų mėsos delikatesų skirtumas yra jų išvaizda. Tradiciškai mėsos kukuliams suteikiama rutulio forma. Verta paminėti, kad abu patiekalai gali būti gaminami visiškai skirtingais būdais. Pavyzdžiui, kiaulienos kukuliai kepami, kepami, troškinami ir ruošiami su įvairiais padažais. Šis patiekalas labai geras tuo, kad puikiai dera prie įvairių košių, daržovių, salotų ir padažų.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
158 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.07/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Kiaulienos kukuliai orkaitėje Žingsnis 1
Į maltą mėsą įmuškite kiaušinį, sudėkite svogūną ir sūrį. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Kruopščiai išmaišykite. Iš gautos masės suformuokite mėsos kukulius.

Žingsnis 2

Kiaulienos kukuliai orkaitėje Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę ir pakepinkite pomidorus. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Įberkite šiek tiek cukraus ir kelias minutes patroškinkite.

Žingsnis 3

Kiaulienos kukuliai orkaitėje Žingsnis 3
Sudėkite pomidorus į kepimo indą. Ant viršaus sudėkite mėsos kukulius. Kepkite orkaitėje 35 minutes 190 laipsnių Celsijaus temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, troškiniai, įspūdingas receptas, dažni alergenai, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, česnakų sezonas, mėsos kukuliai ir mėsos kukuliai, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos