Kiaulienos kumpio mėsainis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Kiaulienos kumpio mėsainis

Kumpio mėsainiams būdingas nedidelis riebalų kiekis. Jis kepamas orkaitėje. Kiaulienos kumpio bulvienei reikia skirti kelias valandas, tačiau rezultatas pranoks visus lūkesčius. Kiauliena bus sultinga ir aromatinga. Rinkitės šviežią, neužšaldytą mėsos gabalą. Jos paviršius turi būti drėgnas ir nesudrėkęs. Prieskonių kiekį galima reguliuoti pagal savo skonį.
Gaminimo laikas
230 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
194 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.1/5 (39 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaulienos kumpio mėsainis Žingsnis 1
Įdarykite kiaulieną. Mėsos paviršiuje padarykite įpjovas ir įdėkite morkų bei česnakų skilteles.

Žingsnis 2

Kiaulienos kumpio mėsainis Žingsnis 2
Marinuokite mėsą. Dubenyje sumaišykite augalinį aliejų, sausus aitriuosius pipirus, druską ir papriką. Įtrinkite mėsą prieskonių mišiniu. Suvyniokite kiaulieną į maistinę plėvelę ir įdėkite į šaldytuvą 2 valandoms.

Žingsnis 3

Kiaulienos kumpio mėsainis Žingsnis 3
Kepkite mėsą orkaitėje. Kiaulienos kumpį sudėkite ant folijos ir uždenkite dvigubu folijos sluoksniu. Kepkite mėsą iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 60 minučių. Atvyniokite foliją, apšlakstykite mėsą jos pačios sultimis. Dėkite skardą su bulviene dar 20 minučių į orkaitę, periodiškai apšlakstykite mėsą sultimis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos