Kiaulienos lašiniai su česnakais sūryme pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Kiaulienos lašiniai su česnakais sūryme

Naminiai sūdyti lašiniai yra ryškus rusų virtuvės atstovas. Jis paprastai valgomas kaip užkandis su juoda duona prie klasikinių barščių. Kiaulienos lašiniuose gausu įvairių vitaminų ir rūgščių, stiprinančių žmogaus imunitetą ir saugančių nuo peršalimo ligų. Ant slavų tautų stalų jis yra dažnas svečias. Daugelis žmonių lašinių perka turguose ir parduotuvėse, tačiau daug maloniau juos gaminti namuose sūryme. Taip ruošiant lašiniai tampa minkšti ir švelnūs.
Gaminimo laikas
4320 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
238 kcal.
Riebalai
25 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.62/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaulienos lašiniai su česnakais sūryme Žingsnis 1
Supjaustykite lašinius į kelias dalis.

Žingsnis 2

Kiaulienos lašiniai su česnakais sūryme Žingsnis 2
Į verdantį vandenį suberkite lauro lapą, juoduosius pipirus ir druską. Išjunkite ugnį ir maišykite, kol druska ištirps. Palikite sūrymą 5 minutėms.

Žingsnis 3

Kiaulienos lašiniai su česnakais sūryme Žingsnis 3
Į indą ar stiklainį sudėkite taukus, ant jų - česnaką.

Žingsnis 4

Kiaulienos lašiniai su česnakais sūryme Žingsnis 4
Paruoštą sūrymą supilkite ant lašinių.

Žingsnis 5

Kiaulienos lašiniai su česnakais sūryme Žingsnis 5
Uždenkite stiklainį dangteliu ir palikite sūdyti tris dienas kambario temperatūroje.

Žingsnis 6

Kiaulienos lašiniai su česnakais sūryme Žingsnis 6
Kai lašiniai iškeps, supjaustykite juos plonais griežinėliais ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos