Publikavimo data: 2024-06-12
Kiaulienos lašiniai su česnakais sūryme
Naminiai sūdyti lašiniai yra ryškus rusų virtuvės atstovas. Jis paprastai valgomas kaip užkandis su juoda duona prie klasikinių barščių. Kiaulienos lašiniuose gausu įvairių vitaminų ir rūgščių, stiprinančių žmogaus imunitetą ir saugančių nuo peršalimo ligų. Ant slavų tautų stalų jis yra dažnas svečias. Daugelis žmonių lašinių perka turguose ir parduotuvėse, tačiau daug maloniau juos gaminti namuose sūryme. Taip ruošiant lašiniai tampa minkšti ir švelnūs.
Žingsnis 1
Supjaustykite lašinius į kelias dalis.
Žingsnis 2
Į verdantį vandenį suberkite lauro lapą, juoduosius pipirus ir druską. Išjunkite ugnį ir maišykite, kol druska ištirps. Palikite sūrymą 5 minutėms.
Žingsnis 3
Į indą ar stiklainį sudėkite taukus, ant jų - česnaką.
Žingsnis 4
Paruoštą sūrymą supilkite ant lašinių.
Žingsnis 5
Uždenkite stiklainį dangteliu ir palikite sūdyti tris dienas kambario temperatūroje.
Žingsnis 6
Kai lašiniai iškeps, supjaustykite juos plonais griežinėliais ir patiekite.
Kategorijos