Publikavimo data: 2024-06-08
Kiaulienos lašiniai, sūdyti sausomis garstyčiomis
Sausomis garstyčiomis pasūdytus lašinius galima naudoti gaminant kitus patiekalus. Pavyzdžiui, su jais galima kepti bulves, dėti į plovą arba tiesiog gaminti sumuštinius su pomidorais ir lašinukų griežinėliais. Tokie lašiniai pravers, kai ateis svečių ir jums iš karto prireiks užkandžio.
Žingsnis 1
Druską sumaišykite su garstyčių ir lašinių prieskoniais. Šiuo mišiniu įtrinkite lašinių gabalėlius iš visų pusių, negailėdami. Į stiklainio dugną įpilkite šiek tiek druskos, garstyčių ir prieskonių mišinio ir sandariai uždėkite lašinius. Kiekvieną sluoksnį pabarstykite pipirų grūdeliais, lauro lapu ir česnako gabalėliais. Uždenkite stiklainį kaproniniu dangteliu ir padėkite į šaldytuvą 2 savaitėms.
Kategorijos