Kiaulienos lašiniai, sūdyti sausomis garstyčiomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Kiaulienos lašiniai, sūdyti sausomis garstyčiomis

Sausomis garstyčiomis pasūdytus lašinius galima naudoti gaminant kitus patiekalus. Pavyzdžiui, su jais galima kepti bulves, dėti į plovą arba tiesiog gaminti sumuštinius su pomidorais ir lašinukų griežinėliais. Tokie lašiniai pravers, kai ateis svečių ir jums iš karto prireiks užkandžio.
Gaminimo laikas
20160 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
727 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
78 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.82/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaulienos lašiniai, sūdyti sausomis garstyčiomis Žingsnis 1
Druską sumaišykite su garstyčių ir lašinių prieskoniais. Šiuo mišiniu įtrinkite lašinių gabalėlius iš visų pusių, negailėdami. Į stiklainio dugną įpilkite šiek tiek druskos, garstyčių ir prieskonių mišinio ir sandariai uždėkite lašinius. Kiekvieną sluoksnį pabarstykite pipirų grūdeliais, lauro lapu ir česnako gabalėliais. Uždenkite stiklainį kaproniniu dangteliu ir padėkite į šaldytuvą 2 savaitėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos