Kiaulienos maltos mėsos paplotėliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Kiaulienos maltos mėsos paplotėliai

Bitochki - tai patiekalas, atkeliavęs iš Prancūzijos, kur XVIII a. iš ėrienos nugarinės pradėta gaminti apvalius kotletus. Pamažu vietoj nugarinės imta naudoti žemesnės rūšies kapotą mėsą, tačiau žodis "bitki" išliko kalboje kaip kotletų formos pavadinimas. Šiandien "bitki" gali būti gaminami iš įvairios mėsos, įskaitant paruoštą maltą kiaulieną. Su ja "bitki" išeis apetitiški ir lengvai paruošiami.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
187 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaulienos maltos mėsos paplotėliai Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Smulkiai supjaustykite svogūną arba susmulkinkite jį blenderiu. Sumaišykite faršą, kiaušinius, svogūnus, druską ir pipirus. Kruopščiai išmaišykite.

Žingsnis 2

Kiaulienos maltos mėsos paplotėliai Žingsnis 2
Suformuokite paplotėlius. Suvyniokite faršą į paplotėlius ir iš visų pusių apvoliokite džiūvėsėliuose.

Žingsnis 3

Kiaulienos maltos mėsos paplotėliai Žingsnis 3
Apkepkite paplotėlius. Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus, įkaitinkite ant didelės ugnies, tada sudėkite koldūnus ir kepkite po 1 minutę iš kiekvienos pusės, kol taps traškūs.

Žingsnis 4

Kiaulienos maltos mėsos paplotėliai Žingsnis 4
Iškepkite tešlą. Sudėkite koldūnus į kepimo indą, pašaukite į įkaitintą orkaitę ir kepkite 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos