Publikavimo data: 2024-03-26
Kiaulienos medalionai su cukinijų ir sūrio padažu
Meduoliai yra puikus patiekalas tiek šeimos vakarienei, tiek šventiniam stalui. Jis ne tik labai skanus, bet ir gražus. Kvapnus grietinėlės ir sūrio padažas skonio efektu papildys mėsos patiekalą. Sėkmingiausias šio patiekalo garnyras bus bulvių košė. O vėsus baltasis vynas puikiai papildys jūsų vakarienę. Pradžiuginkite save ir savo artimuosius!
Žingsnis 1
Cukiniją supjaustykite 2 cm storio apskritimais.
Žingsnis 2
Mėsą supjaustykite trimis vienodo storio apskritimais, maždaug 3 cm storio.
Žingsnis 3
Supilkite grietinėlę į puodą, įberkite druskos ir mėgstamų prieskonių pagal skonį, išmaišykite ir pašildykite. Į pašildytą grietinėlę sudėkite gabaliukais supjaustytą sūrį, viską gerai išmaišykite ir virkite, kol sūris visiškai ištirps, o konsistencija taps vientisa. Palikite padažą atvėsti.
Žingsnis 4
Gilioje keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, sudėkite cukinijų griežinėlius ir apkepkite iš abiejų pusių, kol paruduos.
Žingsnis 5
Iškeptas cukinijas perkelkite į lėkštę. Keptuvę vėl įkaitinkite iki didesnės nei vidutinės ugnies ir likusiame aliejuje kepkite kiaulienos medalionus, kol taps auksinės spalvos, po 3-4 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 6
Karštus kiaulienos medalionus ir cukinijų apskritimus sudėkite į lėkštę, patiekite su padažu.
Kategorijos