Publikavimo data: 2025-08-18
Kiaulienos medalionai su grybų padažu
Lengvas receptas, kaip iškepti kiaulienos medalionus, kad jie būtų sultingi, minkšti ir švelnūs, o šiam patiekalui pagaminti prireiks ne daugiau kaip pusvalandžio.
Žingsnis 1
Iš kiaulienos nugarinės pašalinkite plėves ir riebalus.
Žingsnis 2
Supjaustykite 2 pirštų storio medalionais.
Žingsnis 3
Sudėkite į gilų dubenį, įpilkite 2 šaukštus sojų padažo ir 2 šaukštus aliejaus (bet kokio aliejaus, aš naudojau ryžių aliejų). Sutrinkite 2 skilteles česnako. Atidėkite medalionus į šalį marinuotis.
Žingsnis 4
Supjaustykite grybus gabalėliais.
Žingsnis 5
Dėkite į keptuvę su trupučiu aliejaus. Galite papipirinti. Kepkite 3 minutes, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 6
Kol grybai kepa, paruoškite padažą. Sumaišykite grietinę su sojų padažu, įspauskite skiltelę česnako ir viską išmaišykite.
Žingsnis 7
Šį mišinį supilkite ant grybų ir troškinkite dar 1 minutę, išjunkite.
Žingsnis 8
Įkaitinkite keptuvę be aliejaus, sudėkite medalionus, neįpilkite marinato į keptuvę, kepkite ant didelės ugnies 3 minutes, tada medalionus apverskite, supilkite likusį marinatą ir česnaką ir kepkite dar 3 minutes ant didelės ugnies, bet uždengę dangčiu. Po 3 minučių išjunkite ugnį ir palikite mėsą po dangčiu dar porai minučių.
Kategorijos