Publikavimo data: 2025-08-20
Kiaulienos medžioklė
Šis receptas - tai patobulinta mano mėgstamų kiaulienos blynų versija. Taip kiauliena išlieka minkšta ir sultinga, o bulvių apvalkalas suteikia jai traškią plutelę.
Žingsnis 1
Nulupkite česnaką, svogūną ir bulves.
Žingsnis 2
Sudėkite mėsos gabalėlius į celofaninį maišelį ir aptepkite. Maišelis skirtas apsaugoti nuo purslų. Taip pat galite uždėti rankšluostį, kad sušvelnintumėte plaktuko smūgį.
Žingsnis 3
Apvoliokite iš abiejų pusių muštoje mėsoje miltuose ir atidėkite į šalį.
Žingsnis 4
Bulves sutarkuokite stambia tarka. Susmulkinkite svogūną ir česnaką. Sumaišykite su kiaušiniais ir dviem šaukštais grietinės, druska ir pipirais pagal skonį. Suberkite miltus ir dar kartą išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 5
Gautu mišiniu aptepkite kiaulieną iš abiejų pusių ir kepkite aliejuje, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 6
Kepimo skardą patepkite sviestu ir sudėkite kiaulienos gabalėlius. Užpilkite mėsą grietine ir kepkite 220 laipsnių Celsijaus temperatūroje 30 minučių.
Kategorijos