Publikavimo data: 2025-08-19
Kiaulienos mentė saldžiarūgščiame padaže
Kiaulienos mentė saldžiarūgščiame padaže yra tradicinis kiaulienos gaminimo būdas Kinijoje. Svarbiausia šiame patiekale - paruošti tinkamą padažą, kiaulieną galite pakeisti bet kokia mėsa, šis padažas tinka prie visų rūšių mėsos.
Žingsnis 1
Į įkaitintą keptuvę įpilkite alyvuogių aliejaus, supjaustykite kiaulieną ir apkepkite. Kepdami supilkite vyną, aitriąją papriką, rozmariną, gvazdikėlius ir kardamoną. Supjaustykite stambiais griežinėliais. Apšlakstykite kiaulieną balzaminiu padažu, įpilkite kečupo ir medaus, išmaišykite. Supilkite puodelį vandens, atskiesto krakmolu, ir virkite, kol sutirštės. Kiaulienos mentė saldžiarūgščiame padaže paruošta.
Kategorijos