Kiaulienos mentė saldžiarūgščiame padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Kiaulienos mentė saldžiarūgščiame padaže

Kiaulienos mentė saldžiarūgščiame padaže yra tradicinis kiaulienos gaminimo būdas Kinijoje. Svarbiausia šiame patiekale - paruošti tinkamą padažą, kiaulieną galite pakeisti bet kokia mėsa, šis padažas tinka prie visų rūšių mėsos.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
256 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.55/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Kiaulienos mentė saldžiarūgščiame padaže Žingsnis 1
Į įkaitintą keptuvę įpilkite alyvuogių aliejaus, supjaustykite kiaulieną ir apkepkite. Kepdami supilkite vyną, aitriąją papriką, rozmariną, gvazdikėlius ir kardamoną. Supjaustykite stambiais griežinėliais. Apšlakstykite kiaulieną balzaminiu padažu, įpilkite kečupo ir medaus, išmaišykite. Supilkite puodelį vandens, atskiesto krakmolu, ir virkite, kol sutirštės. Kiaulienos mentė saldžiarūgščiame padaže paruošta.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, kotletai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, kotletai su kiaušiniais

Kategorijos