Publikavimo data: 2025-08-20
Kiaulienos mentė su morkomis rankovėje
Kiaulienos mentė su morkomis rankovėje - sultingas, ryškus ir labai apetitiškas patiekalas. Kiauliena, galima sakyti, tirpsta burnoje, o sultingumą ir saldumą perteikia morkos kartu su prieskoniais. Puikus patiekalas, kurį galima patiekti prie šventinio stalo, taip pat puikiai tinka kaip garnyras.
Žingsnis 1
Paruoškite padažą mėsai marinuoti sumaišydami grūdėtąsias garstyčias, majonezą, aliejų ir pipirus. Kiaulienos mentę supjaustykite rombais ir marinuokite paruoštame padaže. Palikite marinuotis 2 valandas.
Žingsnis 2
Morkas ir svogūnus nulupkite, supjaustykite mažais kubeliais ir pakepinkite keptuvėje su augaliniu aliejumi, tada sudėkite rozmariną, lauro lapą ir pipirus. Po 5 minučių išmaišykite ir supilkite vyną bei sojų padažą.
Žingsnis 3
Į kepimo rankovę sudėkite marinuotą mėsą, virtus svogūnus ir morkas ir 90 minučių (180°) pašaukite į orkaitę.
Kategorijos