Publikavimo data: 2025-08-18
Kiaulienos nugarinė
Šį receptą išmokau iš savo mamos. Jei reikėdavo greitai paruošti mėsą, ji visada griebdavosi šio gaminimo būdo. Mėsa gaunasi labai skani, o ją paruošti nepaprastai lengva.
Žingsnis 1
Supilkite actą į dubenį ir suberkite visus prieskonius. Išmaišykite.
Žingsnis 2
Mėsą supjaustykite maždaug 1,5 cm storio griežinėliais. Mėsą lengvai supjaustykite plaktuku.
Žingsnis 3
Visus gabalėlius pakaitomis panardinkite į paruoštą tirpalą ir palikite maždaug 15 minučių.
Žingsnis 4
Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Sudėkite mėsą.
Žingsnis 5
Kepkite iš abiejų pusių po 5 minutes, tada uždenkite dangčiu ir troškinkite dar 7-10 minučių.
Kategorijos