Publikavimo data: 2025-08-18
Kiaulienos nugarinė saldžiame svarainių padaže
Kiaulienos nugarinė saldžiame svarainių padaže - tai patiekalas, kuriame dera švelnus svarainių skonis ir lengvas mėsos rūgštumas. Medus ir prieskoniai patiekalui suteikia švelnaus saldumo ir rafinuotumo. Patiekalą galima patiekti ir atskirai, ir kaip garnyrą.
Žingsnis 1
Paruoškite padažą: sumaišykite garstyčias, medų, sojų padažą ir saulėgrąžų aliejų. Marinuokite nugarinę paruoštame padaže ir palikite ją 2 valandoms.
Žingsnis 2
Supjaustytus svarainius apšlakstykite citrinos sultimis, supjaustykite sviestą kubeliais ir sudėkite į kepimo skardą. Ant viršaus sudėkite marinuotą mėsą ir pašaukite į orkaitę 90 minučių (180°). Kiaulienos nugarinė saldžiame svarainių padaže paruošta.
Kategorijos