Publikavimo data: 2025-08-20
Kiaulienos nugarinės jautienos stroganoff
Švelni mėsa su keptais grybais ir svogūnais su grietinėle, labai skani ir sultinga.
Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūną ir nuolat maišydami kepkite ant didelės ugnies, kol jis taps auksinis ir minkštas, ir sudėkite į atskirą dubenį.
Žingsnis 2
Pievagrybius supjaustykite griežinėliais ir kepkite, kol suminkštės.
Žingsnis 3
Į lėkštę su svogūnais sudėkite virtus grybus.
Žingsnis 4
Supjaustykite nugarinę 1 cm storio griežinėliais.
Žingsnis 5
Apkepkite mėsą iki auksinės spalvos, pagal skonį pasūdykite, sudėkite svogūnus ir grybus, išmaišykite.
Žingsnis 6
Supilkite grietinėlę ir maišydami virkite 5 minutes po dangčiu, galite įpilti vandens. Pagardinkite pipirais.
Kategorijos