Kiaulienos nugarinės jautienos stroganoff pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Kiaulienos nugarinės jautienos stroganoff

Švelni mėsa su keptais grybais ir svogūnais su grietinėle, labai skani ir sultinga.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
112 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.2/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Kiaulienos nugarinės jautienos stroganoff Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūną ir nuolat maišydami kepkite ant didelės ugnies, kol jis taps auksinis ir minkštas, ir sudėkite į atskirą dubenį.

Žingsnis 2

Kiaulienos nugarinės jautienos stroganoff Žingsnis 2
Pievagrybius supjaustykite griežinėliais ir kepkite, kol suminkštės.

Žingsnis 3

Kiaulienos nugarinės jautienos stroganoff Žingsnis 3
Į lėkštę su svogūnais sudėkite virtus grybus.

Žingsnis 4

Kiaulienos nugarinės jautienos stroganoff Žingsnis 4
Supjaustykite nugarinę 1 cm storio griežinėliais.

Žingsnis 5

Kiaulienos nugarinės jautienos stroganoff Žingsnis 5
Apkepkite mėsą iki auksinės spalvos, pagal skonį pasūdykite, sudėkite svogūnus ir grybus, išmaišykite.

Žingsnis 6

Kiaulienos nugarinės jautienos stroganoff Žingsnis 6
Supilkite grietinėlę ir maišydami virkite 5 minutes po dangčiu, galite įpilti vandens. Pagardinkite pipirais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antras patiekalai, mėsos patiekalai, troškiniai, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, jautienos stroganoff, receptų knyga, jautienos stroganoff, jautienos stroganoff, jautienos stroganoff su grietinėle, vakarienė su jautiena

Kategorijos