Kiaulienos padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Kiaulienos padažas

Švelni mėsa su padažu puikiai tinka vakarienei ir paįvairina jūsų meniu.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
256 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Kiaulienos padažas Žingsnis 1
Supjaustykite mėsą plonais griežinėliais, sudėkite į aliejumi pateptą keptuvę ir kepkite, kol išnyks vanduo ir mėsa pabals. Mėsą pasūdykite ir pabarstykite pipirais.

Žingsnis 2

Kiaulienos padažas Žingsnis 2
Mėsą užpilkite vandeniu taip, kad jis visiškai apsemtų gabalėlius. Troškinkite ant silpnos ugnies, kol vanduo išnyks.

Žingsnis 3

Kiaulienos padažas Žingsnis 3
Mėsą nustumkite prie keptuvės krašto, suberkite miltus ir kepkite, kol pradės burbuliuoti (galite įpilti šiek tiek aliejaus). Tada į miltus įpilkite kečupo ir sumaišykite su miltų koše.

Žingsnis 4

Kiaulienos padažas Žingsnis 4
Užvirinkite vandenį ir nedidelėmis porcijomis supilkite į gautą kečupo ir miltų mišinį. Svarbu, kad padaže nebūtų gumuliukų. Norėdami tai padaryti, padažą kruopščiai išmaišykite. Įdėkite svogūną.

Žingsnis 5

Kiaulienos padažas Žingsnis 5
Troškinkite ant silpnos ugnies uždengę dangtį, po 20 minučių sudėkite lauro lapą ir pipirų grūdelius.

Žingsnis 6

Kiaulienos padažas Žingsnis 6
Pagal skonį galite įberti druskos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, kotletai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, kotletai su kiaušiniais

Kategorijos