Publikavimo data: 2025-08-18
Kiaulienos padažas
Švelni mėsa su padažu puikiai tinka vakarienei ir paįvairina jūsų meniu.
Žingsnis 1
Supjaustykite mėsą plonais griežinėliais, sudėkite į aliejumi pateptą keptuvę ir kepkite, kol išnyks vanduo ir mėsa pabals. Mėsą pasūdykite ir pabarstykite pipirais.
Žingsnis 2
Mėsą užpilkite vandeniu taip, kad jis visiškai apsemtų gabalėlius. Troškinkite ant silpnos ugnies, kol vanduo išnyks.
Žingsnis 3
Mėsą nustumkite prie keptuvės krašto, suberkite miltus ir kepkite, kol pradės burbuliuoti (galite įpilti šiek tiek aliejaus). Tada į miltus įpilkite kečupo ir sumaišykite su miltų koše.
Žingsnis 4
Užvirinkite vandenį ir nedidelėmis porcijomis supilkite į gautą kečupo ir miltų mišinį. Svarbu, kad padaže nebūtų gumuliukų. Norėdami tai padaryti, padažą kruopščiai išmaišykite. Įdėkite svogūną.
Žingsnis 5
Troškinkite ant silpnos ugnies uždengę dangtį, po 20 minučių sudėkite lauro lapą ir pipirų grūdelius.
Žingsnis 6
Pagal skonį galite įberti druskos.
Kategorijos