Publikavimo data: 2024-04-05
Kiaulienos pilvo ritinys
Pasak profesionalių virėjų, norint iš pilvaplėvės pagaminti sultingą vyniotinį, būtina laikytis tam tikros technologijos. Pirmiausia, kepant orkaitėje, laikas nuo laiko kiaulieną reikia palaistyti iš mėsos išsiskyrusiomis sultimis.
Žingsnis 1
Paruoškite pilvaplėvės ruladą. Mėsą įtrinkite prieskoniais ir visą paviršių patepkite česnaku. Suvyniokite pilvo vyniotinį pagal receptą, apvyniokite jį virvele arba špagatu, kad neišsipūstų. Perkelkite į kepimo formą, užpilkite verdančiu vandeniu. Uždenkite folija ir 30 minučių siųskite į iki 200 ℃ įkaitintą orkaitę. Po pusvalandžio ištraukite vyniotinį iš orkaitės, nuimkite foliją ir išpilkite skystį iš formos. Dėkite atgal į orkaitę 15 minučių, kad apskrustų.
Kategorijos