Kiaulienos pilvo ritinys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-05

Kiaulienos pilvo ritinys

Pasak profesionalių virėjų, norint iš pilvaplėvės pagaminti sultingą vyniotinį, būtina laikytis tam tikros technologijos. Pirmiausia, kepant orkaitėje, laikas nuo laiko kiaulieną reikia palaistyti iš mėsos išsiskyrusiomis sultimis.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
435 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
44 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaulienos pilvo ritinys Žingsnis 1
Paruoškite pilvaplėvės ruladą. Mėsą įtrinkite prieskoniais ir visą paviršių patepkite česnaku. Suvyniokite pilvo vyniotinį pagal receptą, apvyniokite jį virvele arba špagatu, kad neišsipūstų. Perkelkite į kepimo formą, užpilkite verdančiu vandeniu. Uždenkite folija ir 30 minučių siųskite į iki 200 ℃ įkaitintą orkaitę. Po pusvalandžio ištraukite vyniotinį iš orkaitės, nuimkite foliją ir išpilkite skystį iš formos. Dėkite atgal į orkaitę 15 minučių, kad apskrustų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos