Publikavimo data: 2024-04-17
Kiaulienos šnicelis
Šči su šviežiais kopūstais yra populiarus rusų virtuvės patiekalas. Šią sriubą verda daugelis šeimų. Ir bent kartą, bet visi ją yra valgę. Yra daug įvairių šči virimo variantų. Šiame recepte siūlome jums pasigaminti šči su kiauliena. Sriuba paruošiama greitai ir pakankamai paprastai. Recepte nenumatyta ilgai virti sultinio. Mėsa supjaustoma gabaliukais ir verdama kartu su daržovėmis. Šis receptas puikiai tinka tiems, kurie nenori daug laiko skirti maisto gaminimui.
Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite plonomis plunksnelėmis.
Žingsnis 2
Morkas sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 3
Susmulkinkite kopūstą plonais griežinėliais.
Žingsnis 4
Supjaustykite kiaulieną nedidelėmis juostelėmis.
Žingsnis 5
Bulves supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 6
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Kepkite svogūnus ir morkas ant vidutinės ugnies 7 minutes, kol suminkštės ir taps auksinės spalvos.
Žingsnis 7
Į puodą arba didelį prikaistuvį įpilkite vandens, užvirinkite ir sudėkite kiaulienos gabalėlius, bulves ir kopūstus. Sriubą virkite ant silpnos ugnies, kartkartėmis nugriebdami putas.
Žingsnis 8
Į sriubą įberkite lauro lapą, pipirų žirnelius ir porą žiupsnelių druskos.
Žingsnis 9
Kai kopūstai, mėsa ir bulvės išvirs, į sriubą sudėkite pakepintus svogūnus ir morkas.
Žingsnis 10
Sumaišykite. Sriubą virkite dar 10 minučių.
Žingsnis 11
Sriuba su kiauliena paruošta. Sriuba bus dar skanesnė, jei paliksite ją pusvalandį ar valandą pastovėti po dangčiu. Sriubą patiekite su grietine ir smulkintais žaliaisiais svogūnais. Gero apetito
Kategorijos