Kiaulienos šnicelis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Kiaulienos šnicelis

Šči su šviežiais kopūstais yra populiarus rusų virtuvės patiekalas. Šią sriubą verda daugelis šeimų. Ir bent kartą, bet visi ją yra valgę. Yra daug įvairių šči virimo variantų. Šiame recepte siūlome jums pasigaminti šči su kiauliena. Sriuba paruošiama greitai ir pakankamai paprastai. Recepte nenumatyta ilgai virti sultinio. Mėsa supjaustoma gabaliukais ir verdama kartu su daržovėmis. Šis receptas puikiai tinka tiems, kurie nenori daug laiko skirti maisto gaminimui.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
61 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.95/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaulienos šnicelis Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite plonomis plunksnelėmis.

Žingsnis 2

Kiaulienos šnicelis Žingsnis 2
Morkas sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 3

Kiaulienos šnicelis Žingsnis 3
Susmulkinkite kopūstą plonais griežinėliais.

Žingsnis 4

Kiaulienos šnicelis Žingsnis 4
Supjaustykite kiaulieną nedidelėmis juostelėmis.

Žingsnis 5

Kiaulienos šnicelis Žingsnis 5
Bulves supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 6

Kiaulienos šnicelis Žingsnis 6
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Kepkite svogūnus ir morkas ant vidutinės ugnies 7 minutes, kol suminkštės ir taps auksinės spalvos.

Žingsnis 7

Kiaulienos šnicelis Žingsnis 7
Į puodą arba didelį prikaistuvį įpilkite vandens, užvirinkite ir sudėkite kiaulienos gabalėlius, bulves ir kopūstus. Sriubą virkite ant silpnos ugnies, kartkartėmis nugriebdami putas.

Žingsnis 8

Kiaulienos šnicelis Žingsnis 8
Į sriubą įberkite lauro lapą, pipirų žirnelius ir porą žiupsnelių druskos.

Žingsnis 9

Kiaulienos šnicelis Žingsnis 9
Kai kopūstai, mėsa ir bulvės išvirs, į sriubą sudėkite pakepintus svogūnus ir morkas.

Žingsnis 10

Kiaulienos šnicelis Žingsnis 10
Sumaišykite. Sriubą virkite dar 10 minučių.

Žingsnis 11

Kiaulienos šnicelis Žingsnis 11
Sriuba su kiauliena paruošta. Sriuba bus dar skanesnė, jei paliksite ją pusvalandį ar valandą pastovėti po dangčiu. Sriubą patiekite su grietine ir smulkintais žaliaisiais svogūnais. Gero apetito

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos