Publikavimo data: 2024-06-08
Kiaulienos šonkauliukai garstyčių ir medaus padaže su bulvėmis
Kiaulienos šonkauliukai garstyčių ir medaus padaže su bulvėmis puikiai tinka šventiniam stalui. Ypatingo skonio jiems suteikia marinatas su garstyčiomis ir medumi, jie tampa saldūs ir pikantiški. Bulvės įsigeria į visas sultis ir nuo jų neįmanoma atsiplėšti. Šis patiekalas papuoš jūsų šventinį stalą arba patiks giminaičiams per vakarienę.
Žingsnis 1
Paruoškite marinatą. Atskirame inde sumaišykite medų, garstyčias ir prieskonius. Užpilkite juo šonkauliukus ir palikite marinuotis 2 valandas.
Žingsnis 2
Įkaitinkite orkaitę iki 160 °C temperatūros. Bulves supjaustykite pusės centimetro storio apskritimais. Kepimo indo dugną patepkite trupučiu aliejaus, sudėkite bulves, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, pagal skonį pabarstykite pipirais ir druska.
Žingsnis 3
Ant bulvių sudėkite marinuotus šonkauliukus. Kepkite viską kartu 1,5 valandos, kol iškeps.
Kategorijos