Publikavimo data: 2024-05-01
Sriuba su rūkytais šonkauliais.
Sriuba su rūkytais šonkauliukais - jaukios šeimos vakarienės receptas. Virtą sriubą su rūkytais šonkauliais lengva paruošti, jei laikysitės visų recepto "žingsnis po žingsnio" sąlygų. Į patiekalą dedami klasikiniai sriubos ingredientai: bulvės, svogūnai, morkos. Tačiau pagrindinis produktas - rūkyti kiaulienos šonkauliukai, jie suteiks sriubai visą skonį ir pavers vandenį sodriu sultiniu. Patiekalas gaunasi neginčijamai skanus, šildantis ir aromatingas.
Žingsnis 1
Paruoškite kepinius. Svogūnus supjaustykite mažais kubeliais, o morkas sutarkuokite vidutine tarka. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir kepkite svogūnus ir morkas, kol svogūnai taps skaidrūs, maždaug 5-7 minutes. Tuo pat metu supjaustykite bulves mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Suderinkite produktus. Iš sultinio išimkite šonkauliukus ir atskirkite mėsą nuo kaulų. Supjaustykite ją mažais gabalėliais. Į sultinį sudėkite griežinėliais supjaustytas bulves ir virkite 15 minučių. Kai bulvės išvirs, sudėkite į puodą kepsnius, supjaustytą mėsą, lauro lapą. Pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Virkite dar 7 minutes.
Kategorijos