Sriuba su rūkytais šonkauliais. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-01

Sriuba su rūkytais šonkauliais.

Sriuba su rūkytais šonkauliukais - jaukios šeimos vakarienės receptas. Virtą sriubą su rūkytais šonkauliais lengva paruošti, jei laikysitės visų recepto "žingsnis po žingsnio" sąlygų. Į patiekalą dedami klasikiniai sriubos ingredientai: bulvės, svogūnai, morkos. Tačiau pagrindinis produktas - rūkyti kiaulienos šonkauliukai, jie suteiks sriubai visą skonį ir pavers vandenį sodriu sultiniu. Patiekalas gaunasi neginčijamai skanus, šildantis ir aromatingas.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
248 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
8 g
Alergenai: Maisto priedai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.93/5 (30 bal.)

Žingsnis 1

Sriuba su rūkytais šonkauliais. Žingsnis 1
Paruoškite kepinius. Svogūnus supjaustykite mažais kubeliais, o morkas sutarkuokite vidutine tarka. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir kepkite svogūnus ir morkas, kol svogūnai taps skaidrūs, maždaug 5-7 minutes. Tuo pat metu supjaustykite bulves mažais kubeliais.

Žingsnis 2

Sriuba su rūkytais šonkauliais. Žingsnis 2
Suderinkite produktus. Iš sultinio išimkite šonkauliukus ir atskirkite mėsą nuo kaulų. Supjaustykite ją mažais gabalėliais. Į sultinį sudėkite griežinėliais supjaustytas bulves ir virkite 15 minučių. Kai bulvės išvirs, sudėkite į puodą kepsnius, supjaustytą mėsą, lauro lapą. Pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Virkite dar 7 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos su kiauliena, sriubos, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, česnakų sezonas, be įprastų alergenų, receptų knyga, sriubos su kiaulienos šonkauliais

Kategorijos