Kiaulienos šonkauliukai su svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-28

Kiaulienos šonkauliukai su svogūnais

Rinkoje galima rasti du šonkaulių variantus. Vienas jų pjaunamas iš nugaros (nugarinės dalies), o kitas - iš krūtinkaulio. Ilgesniam kepimui geriau naudoti antrąjį variantą. Iš krūtinkaulio išpjauti šonkauliai turi labai reikalingų gyslų, kurios neleidžia mėsai išsausėti. Be to, šiuo atveju kaulai bus plokšti. Vienintelis tokių šonkaulių trūkumas yra tas, kad mėsa yra kieta, todėl juos reikia virti ilgiau.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
172 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.41/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Kiaulienos šonkauliukai su svogūnais Žingsnis 1
Apkepkite mėsą. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Kepkite šonkauliukus, kol paruduos, kartkartėmis apversdami.

Žingsnis 2

Kiaulienos šonkauliukai su svogūnais Žingsnis 2
Šonkauliukus troškinkite su svogūnais. Į beveik išvirtą mėsą sudėkite svogūnus, česnakus, prieskonius, lauro lapą ir vandenį. Uždenkite dangčiu ir troškinkite keptuvėje ant silpnos ugnies 45 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, kotletai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, kotletai su kiaušiniais

Kategorijos