Kiaulienos šonkauliukai su svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-28

Kiaulienos šonkauliukai su svogūnais

Rinkoje galima rasti du šonkaulių variantus. Vienas jų pjaunamas iš nugaros (nugarinės dalies), o kitas - iš krūtinkaulio. Ilgesniam kepimui geriau naudoti antrąjį variantą. Iš krūtinkaulio išpjauti šonkauliai turi labai reikalingų gyslų, kurios neleidžia mėsai išsausėti. Be to, šiuo atveju kaulai bus plokšti. Vienintelis tokių šonkaulių trūkumas yra tas, kad mėsa yra kieta, todėl juos reikia virti ilgiau.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
172 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.41/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaulienos šonkauliukai su svogūnais Žingsnis 1
Apkepkite mėsą. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Kepkite šonkauliukus, kol paruduos, kartkartėmis apversdami.

Žingsnis 2

Kiaulienos šonkauliukai su svogūnais Žingsnis 2
Šonkauliukus troškinkite su svogūnais. Į beveik išvirtą mėsą sudėkite svogūnus, česnakus, prieskonius, lauro lapą ir vandenį. Uždenkite dangčiu ir troškinkite keptuvėje ant silpnos ugnies 45 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos