Publikavimo data: 2024-06-13
Kiaulienos šonkauliukų kotletas
Kiaulienos šonkauliukų kotletas - sultingas, nuostabaus skonio ir šiek tiek sūraus skonio patiekalas, kurį suteikia marinatas, kurio pagrindą sudaro sojų padažas ir prieskoniai. Beje, kiaulienos šonkauliukuose yra daug B grupės vitaminų, taip pat reto vitamino PP, kuris turi įtakos cholesterolio kiekiui kraujyje. Mėsos marinatas, tiksliau, sojų padažas, kuriame yra vertingų aminorūgščių, taip pat labai naudingas sveikatai.
Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Kiaulieną sudėkite į gilų dubenį, įberkite druskos ir mėsos prieskonių. Rankomis gerai išmaišykite kotletus, kad mėsa visiškai įsigertų į prieskonius. Tada į dubenį supilkite sojų padažą ir dar kartą gerai išmaišykite kotletus. Uždenkite dubenį maistine plėvele ir įdėkite į šaldytuvą 2 valandoms.
Žingsnis 2
Iškepkite kotletus. Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi. Ant jo sudėkite paruoštus kotletus. Šonkauliukus pašaukite į orkaitę ir kepkite 50 minučių 180 laipsnių Celsijaus temperatūroje.
Kategorijos