Kiaulienos sprandinė, kepta su česnakais, vynu ir prieskoniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-12

Kiaulienos sprandinė, kepta su česnakais, vynu ir prieskoniais

Kiaulienos sprandinė, kepta su česnakais, vynu ir prieskoniais, - tai patiekalas, skirtas šventei, didelei šeimai ar kompanijai. Tai išskirtinis ir įspūdingas patiekalas, pasižymintis sultingumu, ryškiu ir sodriu skoniu, kurį suteikia prieskoniai - česnakai, čiobreliai, čiobreliai, raudonėliai ir raudonasis vynas. Nebijokite imtis tokių patiekalų, pasisemkite įkvėpimo ir įdėkite savo žinių bei kulinarinės fantazijos. Tokiu atveju galite žaisti aromatais ir skoniais, patiekalui tai bus tik į naudą.
Gaminimo laikas
210 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
297 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
26 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.16/5 (37 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaulienos sprandinė, kepta su česnakais, vynu ir prieskoniais Žingsnis 1
Apvoliokite visą mėsos gabalą prieskoniais ir druska, padarykite nedidelius įpjovimus ir įspauskite česnaką. Palikite marinuotis apie 1 valandą, bet galite palikti šaldytuve per naktį.

Žingsnis 2

Kiaulienos sprandinė, kepta su česnakais, vynu ir prieskoniais Žingsnis 2
Sudėkite mėsą ant kepimo skardos ir 20 minučių pašaukite į 210 laipsnių temperatūros orkaitę. Tada sumažinkite iki 180 laipsnių ir kepkite dar 1 valandą. Reguliariai apšlakstykite mėsą susidariusiomis sultimis.

Žingsnis 3

Kiaulienos sprandinė, kepta su česnakais, vynu ir prieskoniais Žingsnis 3
Mėsą užpilkite vynu ir kepkite dar 1 valandą. Tada išimkite iš orkaitės, supilkite sultis į puodą ir virkite ant silpnos ugnies, kol padažas taps tirštas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos