Publikavimo data: 2024-05-15
Kiaulienos sprandinės kepsnys su pomidorais, sūriu ir svogūnais
Žingsnis 1
Kiaulienos sprandinės kepsnelius per maistinę plėvelę lengvai išmuškite plaktuku. Tai padės skaiduloms atsiskleisti ir geriau sugerti marinatą. Stenkitės, kad iš kepsnio neišbėgtų sulčių perteklius.
Žingsnis 2
Nedideliame dubenėlyje sumaišykite aliejų, sojų padažą, prancūziškas garstyčias, susmulkintą česnaką, suberkite papriką, viską išmaišykite ir palikite marinatą šiek tiek pasimarinuoti, kad atsiskleistų skonis.
Žingsnis 3
Marinuotą mėsą pamarinuokite mišinyje ir palikite mirkti 25 minutes. Tada dėkite ant įkaitintos keptuvės arba grilio ir kepkite maždaug po 7 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 4
Sūrį sutarkuokite stambia tarka ir apibarstykite kepsnius. Ant viršaus uždėkite pomidorų griežinėlius ir svogūnų pusžiedžius, uždenkite patiekalą folija ir kepkite 45 minutes iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje. Tada atidarykite foliją ir kepkite dar 8-10 minučių.
Kategorijos