Publikavimo data: 2025-08-20
Kiaulienos troškinys piene su jūros druska
Kiauliena piene su jūros druska - neįprastas paruošimas ir įdomus skonis. Kiauliena mirkoma ir verdama piene. Dėl to kiauliena būna neįtikėtinai minkšta ir kreminė. Be to, kepant svogūnai tampa saldūs ir labai minkšti.
Žingsnis 1
Kiaulieną gerai įtrinkite druska ir maltais pipirais. Paruoškite katilą, supilkite augalinį aliejų ir pakepinkite svogūną bei česnaką, kol suminkštės ir taps skaidrūs.
Žingsnis 2
Tada sudėkite kiaulieną ir kepkite iš abiejų pusių, kol paruduos. Į kitą keptuvę supilkite pieną ir sudėkite sviestą. Kaitinkite pieną, kol beveik užvirs, ir nukelkite nuo ugnies.
Žingsnis 3
Tada į katilą įdėkite lauro lapą, supilkite pieną ir nukelkite nuo ugnies. Pašaukite katilą į orkaitę 120 minučių, kol mėsa taps minkšta, o pienas - panašus į pasukas.
Kategorijos