Kiaulienos troškinys piene su jūros druska pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Kiaulienos troškinys piene su jūros druska

Kiauliena piene su jūros druska - neįprastas paruošimas ir įdomus skonis. Kiauliena mirkoma ir verdama piene. Dėl to kiauliena būna neįtikėtinai minkšta ir kreminė. Be to, kepant svogūnai tampa saldūs ir labai minkšti.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
173 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.04/5 (26 bal.)

Žingsnis 1

Kiaulienos troškinys piene su jūros druska Žingsnis 1
Kiaulieną gerai įtrinkite druska ir maltais pipirais. Paruoškite katilą, supilkite augalinį aliejų ir pakepinkite svogūną bei česnaką, kol suminkštės ir taps skaidrūs.

Žingsnis 2

Kiaulienos troškinys piene su jūros druska Žingsnis 2
Tada sudėkite kiaulieną ir kepkite iš abiejų pusių, kol paruduos. Į kitą keptuvę supilkite pieną ir sudėkite sviestą. Kaitinkite pieną, kol beveik užvirs, ir nukelkite nuo ugnies.

Žingsnis 3

Kiaulienos troškinys piene su jūros druska Žingsnis 3
Tada į katilą įdėkite lauro lapą, supilkite pieną ir nukelkite nuo ugnies. Pašaukite katilą į orkaitę 120 minučių, kol mėsa taps minkšta, o pienas - panašus į pasukas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, kotletai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, kotletai su kiaušiniais

Kategorijos