Kiaulienos troškinys su aštriaisiais pipirais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Kiaulienos troškinys su aštriaisiais pipirais

Šį patiekalą gaminau iš po ranka turimų ingredientų. Receptas paprastas, greitas ir labai skanus. Prie šio troškinio tinka beveik bet koks garnyras pagal jūsų skonį. Man patinka, kaip jis dera su bulvių koše arba ryžiais su daržovėmis. Patiekalas gaunasi pipirinis, o garnyras sušvelnina aštrumą.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
193 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.9/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaulienos troškinys su aštriaisiais pipirais Žingsnis 1
Į įkaitintą keptuvę, pateptą saulėgrąžų aliejumi, sudėkite gabalėliais supjaustytą mėsą.

Žingsnis 2

Kiaulienos troškinys su aštriaisiais pipirais Žingsnis 2
Kepkite iš abiejų pusių po 5 minutes, tada uždenkite keptuvę dangčiu ir palikite troškintis ant silpnos ugnies.

Žingsnis 3

Kiaulienos troškinys su aštriaisiais pipirais Žingsnis 3
Tuo tarpu svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Sudėkite jį į keptuvę. Kepkite mėsą ir svogūną ant vidutinės ugnies apie 5 minutes maišydami.

Žingsnis 4

Į keptuvę suberkite visus prieskonius ir įpilkite 100 ml vandens. Susmulkinkite aštriąją papriką (geriau mūvėkite medicinines pirštines, kad netyčia nepatektų ant veido) ir taip pat įpilkite į keptuvę.

Žingsnis 5

Palikite viską troškinti ant silpnos ugnies pusvalandį, likus minutei iki pabaigos sudėkite smulkintas petražoles.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos