Publikavimo data: 2024-06-15
Kiaulienos troškinys su aštriaisiais pipirais
Šį patiekalą gaminau iš po ranka turimų ingredientų. Receptas paprastas, greitas ir labai skanus. Prie šio troškinio tinka beveik bet koks garnyras pagal jūsų skonį. Man patinka, kaip jis dera su bulvių koše arba ryžiais su daržovėmis. Patiekalas gaunasi pipirinis, o garnyras sušvelnina aštrumą.
Žingsnis 1
Į įkaitintą keptuvę, pateptą saulėgrąžų aliejumi, sudėkite gabalėliais supjaustytą mėsą.
Žingsnis 2
Kepkite iš abiejų pusių po 5 minutes, tada uždenkite keptuvę dangčiu ir palikite troškintis ant silpnos ugnies.
Žingsnis 3
Tuo tarpu svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Sudėkite jį į keptuvę. Kepkite mėsą ir svogūną ant vidutinės ugnies apie 5 minutes maišydami.
Žingsnis 4
Į keptuvę suberkite visus prieskonius ir įpilkite 100 ml vandens. Susmulkinkite aštriąją papriką (geriau mūvėkite medicinines pirštines, kad netyčia nepatektų ant veido) ir taip pat įpilkite į keptuvę.
Žingsnis 5
Palikite viską troškinti ant silpnos ugnies pusvalandį, likus minutei iki pabaigos sudėkite smulkintas petražoles.
Kategorijos