Publikavimo data: 2024-06-16
Kiaulpienių sriuba
Pavasarį kopūstai jau būna seni, o sriuba su jais - nebe ta pati. Sriuba su jaunais rūgštynėmis nieko nestebina. Kiaulpienių sriuba skamba labai netikėtai ir viliojančiai.
Žingsnis 1
Kaulus valandą virkite verdančiame vandenyje.
Žingsnis 2
Morkas stambiai supjaustykite.
Žingsnis 3
Bulves stambiai supjaustykite.
Žingsnis 4
Stambiai supjaustykite svogūną.
Žingsnis 5
Supjaustytas daržoves sudėkite į sultinį ir virkite 15 minučių.
Žingsnis 6
Į sriubą suberkite kiaulpienių lapus, pagal skonį pasūdykite ir virkite dar 10 min.
Žingsnis 7
Išimkite kaulus iš puodo ir sutrinkite sriubą trintuvu iki vientisos masės.
Kategorijos