Publikavimo data: 2024-09-16
Kiaušiniai, įdaryti burokėliais
Tikriausiai nėra tokio maisto produkto, su kuriuo kiaušiniai nebūtų skanūs. Jų yra daugelyje mėsos, žuvies ir daržovių patiekalų. Salotoms kiaušiniai paprastai pjaustomi kubeliais, kapojami peiliu arba tarkuojami. Pabandykite juos paruošti originaliau, įdarydami burokėliais. Užkandis gaunasi labai skanus ir sotus. O kad patiekalas gražiai atrodytų ant stalo, pasistenkite kiaušinius išvirti, kad virimo metu baltymai nesideformuotų, o lukštus būtų galima lengvai nulupti.
Žingsnis 1
Paruoškite burokėlius. Daržoves virkite 20-25 minutes, kol išvirs. Atvėsinkite. Nuimkite odelę, vaisius sutarkuokite vidutinio storio tarka. Pertrinkite per česnakų presą. Sumaišykite su burokėliais.
Žingsnis 2
Įdarykite kiaušinius. Įdėkite kiaušinius į šaltą vandenį. Užvirkite ant didelės ugnies. Tada sumažinkite ugnį iki vidutinės ir virkite 10 minučių. Įdėkite į dubenį su lediniu vandeniu, nulupkite. Perpjaukite išilgai į dvi lygias dalis. Supjaustykite trynį, sudėkite į burokėlius ir česnaką. Druska. Užpilkite majonezu. Nedideliu šaukšteliu į tuščią baltymą įpilkite įdaro.
Kategorijos