Publikavimo data: 2024-09-16
Kiaušiniai, įdaryti burokėliais ir silke
Kiaušiniai, įdaryti burokėliais ir silke - puikus užkandis, primenantis silkę po kailiu. Šis patiekalas neabejotinai papuoš jūsų stalą ir per šventes, ir darbo dienomis. Receptas nėra sudėtingas, o visi ingredientai yra prieinami ir nebrangūs. Naudokite tik kokybiškus produktus, netaupykite silkės ir negailėkite majonezo. Vietoj pastarojo galite naudoti grietinę arba graikišką jogurtą.
Žingsnis 1
Paruoškite kiaušinių įdarui skirtus ingredientus. Kiaušinius perpjaukite per pusę, atskirkite trynius, juos sutrinkite. Burokėlius ir morkas sutarkuokite vidutine tarka. Susmulkinkite žaliuosius svogūnus. Česnakus išspauskite per presą. Išvalykite silkę, išimkite kaulus, supjaustykite filė ir smulkiai sukapokite. Citriną supjaustykite plonais griežinėliais ir patiekite.
Žingsnis 2
Paruoškite užkandį patiekti. Į gilų indą sudėkite tarkuotus burokėlius, druską. Įdėkite majonezo, morkų, trynio, smulkintos silkės, česnako ir žaliųjų svogūnų. Kruopščiai išmaišykite. Paskirstykite įdarą į baltymus, suformuokite tvarkingą sklindį.
Kategorijos