Kiaušiniai, įdaryti burokėliais ir silke pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Kiaušiniai, įdaryti burokėliais ir silke

Kiaušiniai, įdaryti burokėliais ir silke - puikus užkandis, primenantis silkę po kailiu. Šis patiekalas neabejotinai papuoš jūsų stalą ir per šventes, ir darbo dienomis. Receptas nėra sudėtingas, o visi ingredientai yra prieinami ir nebrangūs. Naudokite tik kokybiškus produktus, netaupykite silkės ir negailėkite majonezo. Vietoj pastarojo galite naudoti grietinę arba graikišką jogurtą.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
119 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaušiniai, įdaryti burokėliais ir silke Žingsnis 1
Paruoškite kiaušinių įdarui skirtus ingredientus. Kiaušinius perpjaukite per pusę, atskirkite trynius, juos sutrinkite. Burokėlius ir morkas sutarkuokite vidutine tarka. Susmulkinkite žaliuosius svogūnus. Česnakus išspauskite per presą. Išvalykite silkę, išimkite kaulus, supjaustykite filė ir smulkiai sukapokite. Citriną supjaustykite plonais griežinėliais ir patiekite.

Žingsnis 2

Kiaušiniai, įdaryti burokėliais ir silke Žingsnis 2
Paruoškite užkandį patiekti. Į gilų indą sudėkite tarkuotus burokėlius, druską. Įdėkite majonezo, morkų, trynio, smulkintos silkės, česnako ir žaliųjų svogūnų. Kruopščiai išmaišykite. Paskirstykite įdarą į baltymus, suformuokite tvarkingą sklindį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos