Kiaušiniai, įdaryti džiovintais grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Kiaušiniai, įdaryti džiovintais grybais

Norėdami paruošti kiaušinius, įdarytus džiovintais grybais, į įdarą reikia įdėti virtų grikių kruopų, virtų kiaušinių trynių, žolelių ir grietinės. Iš paprasčiausių ir prieinamiausių produktų galima pagaminti skanų, šventišką ir kartu sveiką, sotų užkandį, kuris patiks ir vegetarams, ir mėsėdžiams. Džiovinti grybai yra neįtikėtinai aromatingi ir bet kokį patiekalą pripildo ypatingos rusiškos dvasios. Kad skonis būtų intensyvesnis, pamirkykite juos piene.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
192 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.07/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaušiniai, įdaryti džiovintais grybais Žingsnis 1
Paruoškite grikius su grybais. Grybus smulkiai supjaustykite. Sudėkite grikius ir grybus į puodą, įpilkite 3 valgomuosius šaukštus vandens, užvirinkite ir ant silpnos ugnies virkite 12 minučių. Atvėsinkite.

Žingsnis 2

Kiaušiniai, įdaryti džiovintais grybais Žingsnis 2
Įdarykite kiaušinius. Vištienos kiaušinius perpjaukite išilgai pusiau. Trynius sutarkuokite, sumaišykite su grikiais, grietine, druska ir pipirais, gerai išmaišykite. Įdarą padalykite į 4 dalis ir paskirstykite ant kiaušinių puselių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos