Publikavimo data: 2024-09-16
Kiaušiniai, įdaryti džiovintais grybais
Norėdami paruošti kiaušinius, įdarytus džiovintais grybais, į įdarą reikia įdėti virtų grikių kruopų, virtų kiaušinių trynių, žolelių ir grietinės. Iš paprasčiausių ir prieinamiausių produktų galima pagaminti skanų, šventišką ir kartu sveiką, sotų užkandį, kuris patiks ir vegetarams, ir mėsėdžiams. Džiovinti grybai yra neįtikėtinai aromatingi ir bet kokį patiekalą pripildo ypatingos rusiškos dvasios. Kad skonis būtų intensyvesnis, pamirkykite juos piene.
Žingsnis 1
Paruoškite grikius su grybais. Grybus smulkiai supjaustykite. Sudėkite grikius ir grybus į puodą, įpilkite 3 valgomuosius šaukštus vandens, užvirinkite ir ant silpnos ugnies virkite 12 minučių. Atvėsinkite.
Žingsnis 2
Įdarykite kiaušinius. Vištienos kiaušinius perpjaukite išilgai pusiau. Trynius sutarkuokite, sumaišykite su grikiais, grietine, druska ir pipirais, gerai išmaišykite. Įdarą padalykite į 4 dalis ir paskirstykite ant kiaušinių puselių.
Kategorijos