Publikavimo data: 2024-04-02
Kiaušiniai, įdaryti grybais
Įdaryti kiaušiniai - gera idėja šaltam užkandžiui atvykus svečiams arba šventiniam furšetui. Patiekalą galite įdaryti įvairiais būdais. Skanus ir maistingas įdaras gaminamas iš kepintų grybų su svogūnais ir tarkuotu sūriu, sumaišytu su česnaku. Kiaušinių, įdarytų grybais, receptas yra elementarus, o užkandis gaunasi labai skanus. Gamindami naudokite šviežius grybus - jų kepurėlė turi būti tvirta ir lygi, o kotelis - elastingas.
Žingsnis 1
Apkepkite svogūnus ir grybus. Įkaitinkite keptuvę ir sudėkite grybus. Sudėkite smulkintus svogūnus ir pagal skonį įberkite druskos. Grybus ir svogūnus troškinkite 5-7 minutes. Nuimkite nuo ugnies ir leiskite atvėsti.
Žingsnis 2
Paruoškite kiaušinius. Sutarkuokite trynius smulkia tarka.
Žingsnis 3
Paruoškite įdarą ir įdarykite kiaušinius. Sumaišykite sūrį, smulkintą česnaką ir trynį, majonezą, keptus grybus su svogūnais. Pagal skonį pagardinkite druska. Gerai išmaišykite iki vientisos masės. Baltymų puseles pripildykite įdaro.
Kategorijos