Kiaušiniai, įdaryti grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Kiaušiniai, įdaryti grybais

Įdaryti kiaušiniai - gera idėja šaltam užkandžiui atvykus svečiams arba šventiniam furšetui. Patiekalą galite įdaryti įvairiais būdais. Skanus ir maistingas įdaras gaminamas iš kepintų grybų su svogūnais ir tarkuotu sūriu, sumaišytu su česnaku. Kiaušinių, įdarytų grybais, receptas yra elementarus, o užkandis gaunasi labai skanus. Gamindami naudokite šviežius grybus - jų kepurėlė turi būti tvirta ir lygi, o kotelis - elastingas.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
265 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
24 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Karvės pieno baltymas, kiaušinis
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaušiniai, įdaryti grybais Žingsnis 1
Apkepkite svogūnus ir grybus. Įkaitinkite keptuvę ir sudėkite grybus. Sudėkite smulkintus svogūnus ir pagal skonį įberkite druskos. Grybus ir svogūnus troškinkite 5-7 minutes. Nuimkite nuo ugnies ir leiskite atvėsti.

Žingsnis 2

Kiaušiniai, įdaryti grybais Žingsnis 2
Paruoškite kiaušinius. Sutarkuokite trynius smulkia tarka.

Žingsnis 3

Kiaušiniai, įdaryti grybais Žingsnis 3
Paruoškite įdarą ir įdarykite kiaušinius. Sumaišykite sūrį, smulkintą česnaką ir trynį, majonezą, keptus grybus su svogūnais. Pagal skonį pagardinkite druska. Gerai išmaišykite iki vientisos masės. Baltymų puseles pripildykite įdaro.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos