Kiaušiniai, įdaryti grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Kiaušiniai, įdaryti grybais

Įdaryti kiaušiniai taip pat vadinami "rusiškais kiaušiniais". Šis patiekalas priskiriamas šaltajai virtuvei ir laikomas vienu greičiausių ir gražiausių užkandžių šventiniam stalui. Kiaušiniai, įdaryti grybais ir kumpiu, gaunasi neįtikėtinai skanūs. Su svogūnais pakepinti grybai suteikia patiekalui švelnumo ir malonaus skonio. O dėl rūkyto kumpio patiekalas yra sotus.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
144 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.91/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaušiniai, įdaryti grybais Žingsnis 1
Paruoškite produktus. Atsargiai perpjaukite kiaušinius į dvi dalis, išimkite trynius ir susmulkinkite. Kumpį supjaustykite bet kokio dydžio kubeliais. Susmulkinkite petražoles, smulkiai supjaustykite grybus. Susmulkinkite svogūną.

Žingsnis 2

Kiaušiniai, įdaryti grybais Žingsnis 2
Paruoškite grybus. Keptuvę patepkite aliejumi. Pakepinkite svogūną 2 minutes, tada sudėkite grybus. Pagardinkite druska ir pipirais ir kepkite, kol išgaruos skystis.

Žingsnis 3

Kiaušiniai, įdaryti grybais Žingsnis 3
Paruoškite užkandį. Giliame inde sumaišykite visus ingredientus: trynius, kumpį, grybus ir svogūnus. Įpilkite majonezo, išmaišykite. Įdarykite kiaušinius paruoštu įdaru.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos