Publikavimo data: 2024-09-16
Kiaušiniai, įdaryti grybais
Įdaryti kiaušiniai taip pat vadinami "rusiškais kiaušiniais". Šis patiekalas priskiriamas šaltajai virtuvei ir laikomas vienu greičiausių ir gražiausių užkandžių šventiniam stalui. Kiaušiniai, įdaryti grybais ir kumpiu, gaunasi neįtikėtinai skanūs. Su svogūnais pakepinti grybai suteikia patiekalui švelnumo ir malonaus skonio. O dėl rūkyto kumpio patiekalas yra sotus.
Žingsnis 1
Paruoškite produktus. Atsargiai perpjaukite kiaušinius į dvi dalis, išimkite trynius ir susmulkinkite. Kumpį supjaustykite bet kokio dydžio kubeliais. Susmulkinkite petražoles, smulkiai supjaustykite grybus. Susmulkinkite svogūną.
Žingsnis 2
Paruoškite grybus. Keptuvę patepkite aliejumi. Pakepinkite svogūną 2 minutes, tada sudėkite grybus. Pagardinkite druska ir pipirais ir kepkite, kol išgaruos skystis.
Žingsnis 3
Paruoškite užkandį. Giliame inde sumaišykite visus ingredientus: trynius, kumpį, grybus ir svogūnus. Įpilkite majonezo, išmaišykite. Įdarykite kiaušinius paruoštu įdaru.
Kategorijos